Skip to main content
Er det hele lidt uoverskueligt?

Vi gør det svære lidt lettere

Ring til os — vi er klar til at hjælpe dig døgnet rundt

Kontakt din lokale bedemand

Bedemand Gorm Christiansen

Næstved
Gorm Christiansen

Når du vælger en traditionel bedemand som Gorm Christiansen, er du i trygge hænder. Gorm er faguddannet bedemand, og idet han har mange års erfaring, kan du være sikker på professionel og empatisk bistand.
Gorm støtter dig og hjælper med det praktiske. Gorm Christiansen har virket som bedemand i Haslev i mange år, han er lokalkendt og har et godt samarbejde med byens præster.

Gorm Christiansen har boet i Faxe kommune i mere end 40 år. Han har været engageret i Haslev Svømmeklub i mere end 25 år. Gorm støtter dig gennem hele forløbet.

Bedemand Carsten Michael Olsen

Næstved
Carsten Michael Olsen

Bedemand Carsten Olsen er privat bosiddende med sin familie i Alkestrup, og han har i mange år varetaget begravelser og bisættelser i Alkestrup, Herfølge og Køge samt det øvrige opland.

Det betyder at Carsten Olsen som bedemand har indgående kendskab til præster og kirker i området, og han kan også hjælpe, hvis du har brug for forslag til, hvor et efterfølgende arrangement kan foregå.

Bedemand Lene Hansen

Næstved
Lene Hansen

Lene er født og opvokset i Næstved med bopæl i Rønnebæk.
Lene er uddannet frisør i 1968 og har arbejdet som selvstændig frisør med saloner i Næstved og i Rønnebæk.
I 1997 startede Lene som bedemand hos E. Christoffersen og fik sin bedemandseksamen i år 20xx.
Med sit kærlige væsen og faste hånd besidder Lene stor styrke i at vejlede og rådgive dig i den svære proces.
Lenes lokale kendskab skyldes også at hun bruger en stor del af sin fritid som frivillig i Sct Peders Kirke og som medlem i Odd Fellow Orden i Næstvedafdelingen.

Bedemand Flemming Korntved Mortensen

Næstved
Flemming Korntved Mortensen

Bedemand Flemming Mortensen er diplomuddannet bedemand og startede som bedemand i 1989. Han har siden 2008 været direktør for Begravelsesforretningen E. Christoffersen, hvor han købte forretningen af Anette Christoffersen. Han har i årevis har fungeret som bedemand i byen, og han har indgående kendskab til byens præster og kirker. Privat dyrker Flemming sin store interesse indenfor madlavning, der bl.a. inkluderer kold- og langtidshævet brød, surdej og meget mere. Flemming læser alt om madlavning og bagning og følger tæt CLAUS MEYERS BAGESKOLE og bageguruen CHAD ROBERTSON, ligesom han dyrker egne krydderurter. Og så er Flemming så småt gået i gang med at etablere drivhus, så der kan dyrkes endnu mere. I øvrigt bliver Flemming holdes travlt beskæftiget af sin skønne Labradoodle Bitto. Desuden blev Flemming farfar til to dejlige drenge i 2021.

Bedemand Bjarne Jannerup

Næstved
Bjarne Jannerup

Bjarne har trådt sine barnesko i Vordingborg, hvor han har levet hele sit liv.
I sine unge dage prøvede Bjarne kræfter med nogle forskellige brancher, men i 1985 startede han sin karriere som bedemand i Vordingborg – og han har mere end 35 års erfaring.

Bjarne oplever sit daglige virke som bedemand som givende, og han glæder sig over at kunne være med til at gøre en forskel for de efterladte.

Udover at træffe Bjarne i vores bedemandsforretning kan du også møde ham som ølsælger i Vordingborg festuge, hvor han har deltaget siden 1995.