Bedemand Fensmark

Bedemand Fensmark – vi har mange års erfaring med begravelse og bisættelse.

Hos E. Christoffersen Begravelsesforretning har vi mere end 110 år på bagen. Vores bedemænd har bistået pårørende i Fensmark og omegn i mange år. Det betyder, at hver en bedemand hos os har indgående kendskab til kirker og præster i Fensmark og opland. Derfor kan vi rådgive dig grundigt vedr. de forskellige muligheder i området.

Veluddannede bedemænd

Alle kan kalde sig bedemand, men ikke alle er bedemand. At være rigtig bedemand er et tillidshverv, vi tager yderst alvorligt. Derfor bliver man ikke bedemand hos os, hvis man ikke er veluddannet. Vi lever op til vores ansvar, og vi har stor viden indenfor alle aspekter af vores virke. Vores bedemænd er alle faguddannede hos Danske bedemænd.  Gorm og Bjarne er eksaminerede bedemænd og Carsten og Flemming er diplomuddannede bedemænd.

Vi er omhyggelige og ærekære

Vi er omhyggelige og ærekære, og vores bedemand kan hjælpe dig med alt det praktiske. Det kan fx være med kontakt til præst og kirkegård samt bestilling af blomster. Vi kan også hjælpe med kontakt til fagforening eller sygeforsikringen Danmark for at undersøge, om der er begravelseshjælp eller udbetalinger fra fagforeninger, Elysium eller ligbrændingsforening efter afdøde. Og vi bistår også gerne, når det handler om indrykning af døds- og takkeannoncer eller lignende.

En omsorgsfuld bedemand

Det er meget svært at sige farvel til et menneske, man har kær. Og at man samtidig skal forholde sig til svære beslutninger, kan for mange føles helt uoverskueligt.

Vores bedemand støtter dig gennem hele forløbet, og du kan være sikker på, du er i trygge hænder.
Vi tager os godt af dig.

Man kan kun sige endeligt farvel en gang. Derfor garanterer vi dig et farvel, der bliver helt som ønsket af afdøde eller de efterladte, hvis afdøde ikke har efterladt sig særlige ønsker.

Et smukt farvel er et varigt godt minde

Ikke to mennesker er ens, og en bisættelse/begravelse skal afspejle det menneske, der siges farvel til.

For vores bedemænd har det højeste prioritet, at højtideligheden bliver enestående præcis som det menneske, der sendes på den sidste rejse.

Og vores bedemand er altid kun et opkald væk. Derfor kan du altid komme i kontakt med ham, hvis du har noget på hjerte.

Vi lover at tage os godt af dig

Vi har mange års erfaring som bedemand i Fensmark. Det giver os det helt rette udgangspunkt til at støtte og hjælpe dig og de øvrige de efterladte, og det er vigtigt for os,

Vi kan bl.a. hjælpe, når det handler om at vælge kiste og urne, ansøge om begravelseshjælp, og meget mere. Og leder du efter særlige salmer, der skal synges i kirken, kan du se nogle af de hyppigst valgte her.

En traditionel bedemand, der er nærværende gennem hele forløbet

Vælger du at entrere med en traditionel bedemandsforretning som E. Christoffersen, er du i trygge og professionelle hænder. Og alle bedemænd hos os er faguddannede, samtidig med de har mange års erfaring. Det er din garanti for en værdig og omsorgsfuld behandling af din kære.
Nøgleord hos os er høj moral og etik samt høj faglighed i vores daglige virke.

Priser i alle niveauer

Vores priser er fornuftige. Se eksempler på priser her.

Hvis du ønsker en konkret pris, beregnet ud fra dine konkrete ønsker, kan vi naturligvis udregne en sådan til dig. Det er selvfølgelig ganske uforpligtende.

Vi kan kontaktes hele døgnet

Vi har altid en bedemand klar til at tale med dig, uanset tidspunkt på døgnet. Du er velkommen til at kontakte vores bedemand på telefon 55 72 08 14.​

Vi er altid tæt på dig

Farimagsvej 32, 4700 Næstved, Telefon 55 72 08 14
Københavnsvej 5, 4760 Vordingborg, Telefon 55 34 50 10

Du kan kontakte os hele døgnet