Bedemand Næstved

Bedemand Næstved – vi har mange års erfaring.

Hos E. Christoffersen Begravelsesforretning har vores bedemænd i mange år bistået pårørende i Næstved og omegn.

Alle vores ansatte har i årevis fungeret som bedemænd i Næstved. Uanset hvilken bedemand, der kommer til at servicere dig, kan du være sikker på han har et indgående samarbejde med byens præster samt godt kendskab til kirker og kirkegårde i området.

Vi rådgiver dig grundigt, og vores bedemand hjælper med alt det praktiske. Men han kan også være behjælpelig, når det handler om ansøgning om begravelseshjælp, forslag til begravelsesarrangement og alle de mange andre udfordringer, der kan opstå hen ad vejen.

En bedemand, der er nærværende

Det er svært for de fleste at skulle sige farvel til et elsket menneske. At man ovenikøbet skal forholde sig til en masse svære beslutninger, er en stor – og for nogle uoverskuelig – udfordring.

Med en bedemand fra os har du en fast klippe gennem hele forløbet, og vi lover dig, du er i kompetente hænder fra start til slut.

Den sidste afsked kan ikke gøres om. Derfor er det altafgørende for os, at den bliver helt som du og de øvrige efterladte – eller afdøde – ønsker det. Vi sørger for nøje at gennemgå samtlige muligheder, så der ikke efterfølgende bliver noget at fortryde.

Den sidste afsked skal være et smukt minde

Ligesom mennesker er unikke, skal bisættelser/begravelser også være det.

Vi sætter en ære i at sørge for, at højtideligheden bliver lige så unik som det menneske, der tages afsked med.

Og vores bedemand er blot et opkald væk, hvis der er noget, du har brug for at drøfte med ham.

Vi lover at tage os godt af dig

Vi har mange års erfaring som bedemand. Derfor har vi det helt rette udgangspunkt til at støtte og hjælpe.

Vi kan både hjælpe, når det handler om at vælge kiste og urne, ansøgning om begravelseshjælp, og vi kan også komme med forslag til valg af salmer, hvis du har brug for det.

Vi er en traditionel bedemand, der støtter gennem hele forløbet

Vælger du en traditionel bedemandsforretning som E. Christoffersen, befinder du dig i kompetente hænder. Alle vores bedemænd er faguddannede, og de har samtidig mange års erfaring. Derfor kan du være helt sikker på professionel og empatisk støtte i den svære tid.
Vores rådgivning er funderet på høj faglighed, moral og etik, ligesom vi er ærekære i forhold til alt, hvad vi foretager os.

Priser hvor alle kan være med

Vores priser er rimelige, og du kan finde forskellige priseksempler her.

Vil du gerne have udregnet en konkret pris, ud fra dine ønsker, kan vi hurtigt udregne denne til dig, naturligvis uforpligtende. Med denne har du allerede fra start et overblik over, hvad tingene koster.

Det er en udbredt misforståelse, at en traditionel bedemand er dyrere end en internetbedemand, så du kan med sindsro vælge en bedemand, der fysisk er til stede.

Vi er tilgængelige hele døgnet

Vi har en bedemand klar ved telefonen hele døgnet. Så uanset hvornår du har brug for en samtale, er vi klar til at hjælpe. Kontakt vores bedemand på 55 72 08 14.​

Vi er altid tæt på dig

Farimagsvej 32, 4700 Næstved, Telefon 55 72 08 14
Københavnsvej 5, 4760 Vordingborg, Telefon 55 34 50 10

Du kan kontakte os hele døgnet