Bedemand Herfølge

Lokalkendt bedemand i Herfølge
Alkestrup, Køge og opland

Hos E. Christoffersen Begravelsesforretning er vores bedemand Carsten Olsen klar til at støtte og hjælpe pårørende i Herfølge, Alkestrup og Køge.

Bedemand Carsten Olsen er privat bosiddende med sin familie i Alkestrup, og han har i mange år varetaget begravelser og bisættelser i Alkestrup, Herfølge og Køge samt det øvrige opland.

Det betyder at Carsten Olsen har indgående kendskab til præster og kirker i området, og han kan også hjælpe, hvis du har brug for forslag til, hvor et efterfølgende arrangement kan foregå.

Den personlige kontakt er vigtig

At miste et kært menneske er svært for de fleste, og det kan være svært at overskue alle de praktiske anliggender, der følger efter et dødsfald.

Derfor sørger vi for, det er Carsten Olsen, der følger dig gennem hele forløbet, så du er i trygge hænder.

Carsten Olsen rådgiver og støtter i den svære tid. Carsten sørger endvidere for, du bliver præsenteret for alle muligheder. På den måde har du det rette grundlag til at træffe de vigtige beslutninger, for det sidste farvel kan ikke gøres om.

Og vi lover dig, at intet overlades til tilfældigheder hos os, alt bliver gennemgået.

Det sidste farvel er et varigt minde

Mennesket er unikt, det samme bør en bisættelse/begravelse være. Og bedemand Carsten Olsen sørger for, at højtideligheden bliver et smukt og varigt minde, og at selve dagen forløber, som du ønsker.

Har du spørgsmål i den svære tid, der følger efter dødsfaldet, er Carsten kun et opkald væk, og han tager den tid, der skal til, for at du føler dig tryg.

Vi tager os af alt det praktiske

Carsten Olsen har mange års erfaring som bedemand, og han kan hjælpe med alt det praktiske.

Han kan både hjælpe dig, når det handler om at at vælge kiste og urne, ansøgning om begravelseshjælp ligesom han kan komme med forslag til valg af salmer og meget, meget andet.

​Traditionel bedemand, der støtter hele vejen

Vælger du en traditionel bedemand, som Carsten Olsen, kan du føle dig helt tryg, idet Carsten er diplomuddannet bedemand. Diplomuddannelsen er den højeste uddannelse, du kan erhverve som bedemand, og den sikrer, at bedemanden er uddannet til at varetage alle aspekter i forbindelse med den sidste rejse.
Vi lover dig grundig rådgivning baseret på høj faglighed, moral og etik.

Rimelige priser

Vores priser er rimelige, og du kan også finde forskellige priseksempler her på siden.

Men Carsten Olsen kan også i starten af forløbet udarbejde en konkret pris til dig, baseret på dine ønsker. På den måde ved du med det samme, hvad det kommer til at koste. Og det er ikke dyrere at bruge en traditionel bedemand end en netbedemand, men hos os møder du en bedemand, der er nærværende og til stede.

Vi kan kontaktes hele døgnet

Der sidder altid en bedemand klar hos os. Så uanset hvornår du har brug for en samtale, er vi til rådighed. Kontakt bedemand Carsten Olsen på 55 72 08 14.​

Vi er altid tæt på dig

Farimagsvej 32, 4700 Næstved, Telefon 55 72 08 14
Københavnsvej 5, 4760 Vordingborg, Telefon 55 34 50 10

Du kan kontakte os hele døgnet