Bedemand Haslev

Vores lokalkendte bedemand Haslev og omegn

Hos E. Christoffersen Begravelsesforretning er bedemand Gorm Christiansen klar til at servicere borgere i Haslev og omegn.

Bedemand Gorm Christiansen har boet i Haslev Faxe kommune i mere end 40 år. Han har været engageret i Haslev Svømmeklub i mere end 25 år. Han har virket som bedemand i Haslev i mange år, hvilket betyder at han er lokalkendt og har et godt samarbejde med byens præster. Derfor kan han rådgive dig grundigt. Han kan hjælpe med både det praktiske men også i forhold til andet som fx hvor et efterfølgende arrangement kan afholdes, ansøgning om begravelseshjælp m.m.

En nærværende og empatisk bedemand

At miste et menneske, der har stået dig nær, er svært for de fleste. At samtidig skulle forholde sig til de mange praktiske ting, der følger efter et dødsfald, kan virke uoverskueligt, når man samtidig skal forholde sig til sorgen.

Bedemand Gorm Christiansen er ved din side, lige fra første kontakt, og du er i trygge og kompetente hænder.

Gorm Christiansen ikke alene rådgiver og støtter i en svær tid, han sørger også for at gennemgå alle muligheder med dig. Den sidste afsked er definitiv, og det er vigtigt for os, at afskeden bliver lige som du, og de øvrige pårørende, ønsker.

Vi lover dig, at intet overlades til tilfældigheder, vi præsenterer alle muligheder for dig.

Det sidste farvel som et smukt minde

Mennesker er enestående, og det skal en bisættelse/begravelse også være. Bedemand Gorm Christiansen sørger for, at højtideligheden bliver lige så enestående som det menneske, der siges farvel til.

Gorm er altid kun et opkald væk, hvis du har spørgsmål eller andet, du ønsker at drøfte med ham, og han tager den tid, der skal til.

Vi tager os godt af dig

Gorm Christiansen har virket mange år som bedemand, og han kan støtte dig og hjælpe med det praktiske.

Han kan både hjælpe, når det handler om at vælge kiste og urne, ansøge om begravelseshjælp og han kan også komme med forslag til valg af salmer.

Traditionel bedemand, der er med dig gennem hele forløbet

Når du vælger en traditionel bedemand som Gorm Christiansen, er du i trygge hænder. Gorm er faguddannet bedemand, og idet han har mange års erfaring, kan du være sikker på professionel og empatisk bistand.
Vores rådgivning er baseret på høj faglighed, moral og etik.

Rimelige priser

Vores priser er rimelige. Du kan finde forskellige priseksempler her.

Vi udregner gerne, i starten af forløbet, en konkret pris til dig baseret på dine ønsker. På den måde ved du med det samme, hvad det kommer til at koste. Og det er ikke dyrere at bruge en traditionel bedemand end en netbedemand, men vores bedemand er nærværende og til stede.

Vi kan kontaktes hele døgnet

Der sidder altid en bedemand klar ved telefonen hos os. Så har du brug for en samtale, står vi til rådighed. Kontakt vores bedemand Gorm Christiansen på 55 72 08 14.​

Vi er altid tæt på dig

Farimagsvej 32, 4700 Næstved, Telefon 55 72 08 14
Københavnsvej 5, 4760 Vordingborg, Telefon 55 34 50 10

Du kan kontakte os hele døgnet