Skip to main content

Vi gør det svære lidt lettere

Ring til os — vi er klar til at hjælpe dig døgnet rundt

Kitta, Lucas og Freja

Kære Flemming. “Da min mor gik bort var det et kæmpe chok for mig og min familie, stod der lige pludselig på bar bund og anede ikke hvad jeg gøre, som det første skulle jeg finde en bedemand og det blev dig jeg gik ned til med det samme, havde ikke læst eller hørt om forretningen blev den fordi den lå tættest på hvor jeg bor. Da jeg kom derned og du tog imod mig følte jeg mig med det samme godt tilpas, og mærkede det var det rigtige sted, vi snakkede om forskellige ting og fik styr på det hele. Efterfølgende har du været et fantastisk menneske, både over for mig samt mine to børn, havde det ikke været for dig ved jeg ikke lige hvordan jeg skulle havde håndteret det med at forklare hvor man går hen når man går bort, den bog du udleveret har gjort stor lykke. Har følt mig tryg hele vejen igennem den svære tid jeg har været igennem takket være dig, du har været meget  ærlig og forstående , det er ikke alle jeg har været så åben over for. Har kunne komme til dig hvis der var spørgsmål eller bare havde brug for snak eller råd. Så derfor vil mig og mine børn sige tusinde tak for al din hjælp og støtte du har givet . kunne ikke ha valgt en mere fantastisk bedemand, det er ikke sidste gang jeg bruger jer, kan stærkt anbefales til andre der står i den svære situation.”
Med venlig hilsen Kitta, Lucas og Freja